Ljusblå 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8721-0

New product

Ljusblå 8x16 Neon Flex LED - 5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V Expandera

Snygg och praktisk 8x16 Neon Flex i ljusblå färg för exempelvis fasader, skyltar och trappor med mera.

Strippen har IP67-klassning och kan användas utomhus.

Kom ihåg att köpa till en 12V strömförsörjning. 
Priset du ser är för en rulle på 5 meter. Vi rekommenderar maximalt 10 meter i serie på 12V.

Strippen kan klippas var 2,5 cm vid markeringarna.

Mer detaljer

Visa tillbehör (2)

kr 334,00

inkl. moms.

I lager.


Ljusblå Neon Flex LED – En Lysande Dekorationslösning

När du behöver en flexibel och effektiv belysningslösning för både inom- och utomhusbruk är denna ljusblå Neon Flex LED det perfekta valet. Med en längd på 5 meter och en effekt på 8W per meter erbjuder denna LED-strip inte bara en energisnål lösning utan också eleganta belysningsmöjligheter.

Funktioner och Fördelar

  • Spänning och strömförsörjning: Designad för att anslutas till 12V, vilket gör installationen enkel och kompatibel med vanliga strömkällor för LED-system.
  • Ljusstyrka och Spridning: Med en ljusstyrka på 355 lm/meter och en spridning på 100 grader, garanterar denna belysning en jämn och lysande atmosfär som drar till sig uppmärksamhet.
  • Dimbar: Denna LED-strip är dimbar, vilket ger dig full kontroll över ljusintensiteten och möjligheten att justera atmosfären efter behov.
  • Robust och Vattentät: Produkten har en IP67-klassning som skyddar mot damm och väta, vilket gör den lämplig för utomhusbruk. Observera att den inte är avsedd att ligga under vatten under längre tid.
  • Fysiska dimensioner: Med ett kompakt format på 8 x 16 mm, är denna LED-strip lätt att installera även i trånga och mindre utrymmen.

Användningsområden

Den ljusblå 8x16 Neon Flex LED är mångsidig och kan användas i en rad olika miljöer. Perfekt för dekorativ belysning i hemmet, som accentbelysning i trädgårdar, gångar eller fasader. Dessutom kan den användas i kommersiella inredningar som restauranger och butiker där den tillför en modern och stilren estetik.

Installation och Kompatibilitet

Att installera den ljusblå Neon Flex LED-stripen är enkelt och kräver inga avancerade verktyg. Strömförsörjning på 12V gör den kompatibel med de flesta standard LED-transformatorer. Notera att dimningsfunktionaliteten kräver användning av en kompatibel LED-dimmer för att fungera optimalt.

Varför Välja Neon Flex LED?

Att välja denna ljusblå Neon Flex LED ger dig en belysningslösning som kombinerar estetik med funktionalitet. Ljuset ger en wow-faktor till alla typer av miljöer och är ett hållbart och energieffektivt alternativ jämfört med traditionell belysning.

Oavsett om du vill skapa magiska ögonblick i ditt hem, eller dra kundernas uppmärksamhet i en butiksmiljö, är denna LED-strip ditt förstahandsval för att säkerställa en fantastisk ljusupplevelse.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Kom ihåg att köpa:
- V-Tac 60W strömförsörjning till LED strips - 12V DC, 5A, IP44 våtrum
- PVC profil 8x16 till LED Neonflex - 1 meter, transparent

Ljus
DimbarJa - Läs mer om LED-dimbar här
Ljusstyrka355 lumens
Spridning100 grader
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd16 mm.
Bredd8 mm.
MaterialPVC
Effekt och spänning
Effekt8W
Spänning12V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy