System Shift Basic Globlampa 10W
90mm, 3000K, Svart

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Basic Globlampa 10W - 90mm, 3000K, Svart Spectrum Expandera
  • Varm
  • Inte dimbar

kr 293,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


System Shift Basic Globlampa

Denna globlampa erbjuder en effekt på 10W med en imponerande ljusstyrka på 800 lumen. Tack vare den breda spridningsvinkeln på 120 grader, säkerställer lampan en jämn och effektiv fördelning av ljuset i hela rummet. Om du söker en ljuskälla som kombinerar hög prestanda med en stilren design, är denna lampa idealisk för dig.

Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85, erbjuder denna globlampa en hög ljuskvalitet som på ett naturligt sätt återger färger. Detta gör den perfekt för miljöer där färgäkthet är av betydelse, som i vardagsrum eller arbetsutrymmen. Ljuset är varmvitt, vilket ger ett avkopplande sken som bidrar till att skapa en trivsam atmosfär i hemmet.

Design och Funktionalitet

  • Dimensioner: 150 x 90 mm
  • IP-klassning: IP20 - Ej vattentät
  • Anslutning: Kräver 48V spänning
  • Färgalternativ: Stilren svart finish som lätt smälter in i de flesta inredningsstilar
  • Integrerad ljuskälla: Ingen extra installation behövs

Denna lampa passar perfekt för dig som vill ha en enkel men elegant belysningslösning som fyller sitt rum med ett varmt och inbjudande ljus. Den strömlinjeformade designen och den svarta färgen gör den till ett diskret men stilrent tillskott i varje inredning. Upplev en ny nivå av belysning med denna globlampa som balanserar kvalitet och estetik.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka800 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Bredd150 mm.
Djup90 mm.
Effekt och spänning
Effekt10W
Spänning48V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy