System Ljus 204mm 12W
Shift Smart-Grid S Skjut 35° Vit CCT/Dim

Spectrum Spectrum

New product

System Ljus 204mm 12W - Shift Smart-Grid S Skjut 35° Vit CCT/Dim Spectrum Expandera
  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Via Smart Home

kr 791,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


System Ljus 204mm 12W: Innovativ och Effektiv Belysning

Upptäck det avancerade belysningssystemet som erbjuder en perfekt balans mellan hög ljuskvalitet och flexibilitet. Den unikt designade System Ljus 204mm 12W, Shift Smart-Grid S Skjut 35° är utrustad med den senaste LED-teknologin för att ge optimal belysning i olika miljöer.

  • Effektivt och Klart Ljus: Med en effekt på 12W levererar den en ljusstyrka på 650 lm, perfekt för att skapa ett fokuserat ljus med en spridningsvinkel på 40 grader. Det ger ett kontrollerat ljus som är idealiskt för att framhäva detaljer i rummet.
  • Hög Ljuskvalitet: Tack vare ett RA-värde på 90-95, garanterar armaturen ett livligt och naturligt vackert ljus som lyfter fram alla färger på ett attraktivt sätt. Detta gör den lämplig för de flesta belysningsbehov där färgprecision är viktigt.
  • Smidig Anslutning och Kontroll: Konstruerad för att anslutas till 48V, och erbjuder en säker samt stabil drift. Den är dimbar via Smart Home-system, vilket ger möjlighet till trådlös kontroll och anpassning av ljusstyrkan, dock inte via en extern dimmer.
  • Lång Livslängd: Med LED-teknik av högsta kvalitet säkerställs upp till 50.000 timmar av drift, med ett minimalt ljusfall. Den professionella kylfunktionaliteten bidrar ytterligare till produktens långa livslängd.
  • Design och Dimensioner: Produktens dimensioner är 220 x 23 x 42 mm, vilket gör den kompakt och lätt att integrera i olika installationer. Den har en integrerad ljuskälla och en IP20-klassificering, vilket betyder att den inte är vattentät men passande för interna miljöer.
  • Garanti: Kommer med en 5-årig fabriksgaranti, vilket ger förtroende och trygghet i din investering.

Med ett fokus på innovation och användarvänlighet, erbjuder denna belysningslösning en kombination av estetik, funktionalitet och hållbarhet. Perfekt för både hem och professionella miljöer där ljuskvalitet och kontroll är av största vikt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka650 lumens
Spridning40 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd23 mm.
Bredd220 mm.
Djup42 mm.
Effekt och spänning
Effekt12W
Spänning48V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy