System Shift Smart-line S
Ljus 304mm, 8W, 100°, Svart, CCT/Dim.

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Smart-line S - Ljus 304mm, 8W, 100°, Svart, CCT/Dim. Spectrum Expandera
  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Via Smart Home

kr 576,00

inkl. moms.

Skickas inom 15-17 dagar


Effekt och Anslutning

Effekt: 10W. Denna smart-line ljusarmatur är designad med en effektivitet på 10W för att minimera energiförbrukningen samtidigt som den levererar en stark ljusnivå. 48V Anslutning: För att driva denna armatur behöver den anslutas till en 48V strömkälla för optimal prestanda och säkerhet.

Ljusstyrka och Spridning

Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 400 lm producerar denna armatur tillräckligt med ljus för att belysa olika rum eller ytor. Den breda spridningen på 100 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset för att eliminera skuggor och skapa en behaglig ljusmiljö. Ljuskvalitet: Med ett imponerande RA-värde på 90-95 garanterar denna armatur en hög ljuskvalitet som återger färger på ett livfullt och naturligt sätt. Du kan förvänta dig ett vackert ljus som gör alla färger rättvisa.

Dimbar och Smart Home Kompatibel

Dimbar via Smart Home: Denna armatur är kompatibel med Smart Home-styrning för enkel och bekväm dimning. Observera att den inte kan dimmas med en extern dimmer utan endast via en kompatibel Smart Home-enhet.

Livslängd och Garanti

Drifttid: Med högkvalitativa LED kommer denna armatur att hålla i upp till 50.000 timmar med minimalt ljusfall för långvarig och pålitlig belysning. Garanti: Du får 5 års fabriksgaranti för att säkerställa att din investering är skyddad och att produkten uppfyller dina förväntningar under en lång tid.

Specifikationer och Dimensioner

IP20: Observera att denna armatur inte är vattentät och inte bör användas i fuktiga eller våta miljöer. Dimensioner: Med måtten 304 x 23 x 42 mm är denna armatur kompakt och passar perfekt för olika installationsapplikationer. Den har även en integrerad ljuskälla för enkel och smidig användning.Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka400 lumens
Spridning100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd23 mm.
Bredd304 mm.
Djup42 mm.
Effekt och spänning
Effekt10W
Spänning48V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy