System Shift Basic
Gallerskärm XS Justerbar Linjär Lampa 110mm, 6W, 3000K, Svart

Spectrum Spectrum

New product

System Shift Basic - Gallerskärm XS Justerbar Linjär Lampa 110mm, 6W, 3000K, Svart Spectrum Expandera

Upplev den ultimata belysningsflexibiliteten med System Shift Basic - Grid XS justerbar linjär lampa. Perfekt för att skapa rätt atmosfär i alla rum.

  • Justerbar lampa: Anpassa belysningen efter dina behov med den justerbara funktionen.
  • Låg energiförbrukning: Med endast 6W säkerställer du en energieffektiv lösning utan att kompromissa med ljusstyrkan.
  • Varmt ljus: 3000K färgtemperatur ger bekväm och mysig belysning.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 391,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


System Shift Basic, Gallerskärm XS Justerbar Linjär Lampa 110mm, 6W, 3000K, Svart

Data om produkten: Effekten på denna lampa är 6W och den behöver anslutas till 48V för att fungera korrekt. Med en ljusstyrka på 400 lm och ett fokuserat ljus med en spridningsvinkel på 24 grader, kan du vara säker på att ljuset är välkontrollerat och riktat. Den har även ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt.

Färg på ljuset: Den finns i varmvitt, en färgtemperatur som ger ett avkopplande och behagligt ljus som skapar en trevlig atmosfär i rummet.

Dimensioner: Lampan har måtten 110 x 23 x 110 mm och är IP20-klassad vilket innebär att den inte är vattentät. Den har även en integrerad ljuskälla för enkel användning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka400 lumens
Spridning24 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd23 mm.
Bredd110 mm.
Djup110 mm.
Effekt och spänning
Effekt6W
Spänning48V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy