ALGINE Panel bakbelyst 36W
Neutral vit, 230V, 120°, IP20, 600x600x34, vit

Spectrum Spectrum

New product

ALGINE Panel bakbelyst 36W - Neutral vit, 230V, 120°, IP20, 600x600x34, vit Spectrum Expandera

  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 307,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


ALGINE Panel Bakbelyst 36W - Neutral Vit

Upptäck den senaste innovationen inom belysningsteknik med denna högpresterande panel från ALGINE. Idealisk för både kontorsmiljöer och privata utrymmen, denna panel kombinerar funktionalitet och estetik för att ge en optimal ljusupplevelse.

Egenskaper

  • Effekt: 36W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 3600 lumen
  • Spridningsvinkel: 120° för jämn ljusfördelning
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85
  • Garanti: 3 års fabriksgaranti

Ljus och Kvalitet

Den neutrala vita färgen ger ett naturligt och vackert ljus vilket garanterar att alla färger återges på ett genuint sätt. Denna neutrala nyans är perfekt för en behaglig och effektiv arbetsmiljö där ljuset är fritt från störande blåa eller gula toner. Detta säkerställer att upplysta objekt presenteras på ett naturligt och korrekt sätt.

Design och Byggkvalitet

Med dimensioner på 595 x 34 x 595 mm, passar denna panel perfekt i tak med standardstorlekar. Dess tunna design på endast 34 mm gör att den enkelt kan integreras i olika typer av interiörer utan att störa den estetiska balansen.

Tekniska Specifikationer

  • Mått: 600x600x34 mm
  • IP-klassning: IP20 - Inte vattentät, rekommenderas för inomhusbruk
  • Integrerad ljuskälla: Ja

Denna panel är utformad för att vara enkel att installera med en direkt anslutning till 230V, vilket gör den både energieffektiv och lättanvänd. Med en bred spridning på 120 grader säkerställer den en jämn fördelning av ljuset, vilket skapar en trivsam atmosfär i vilket rum som helst.

Sammanfattningsvis är denna bakbelysta panel ett utmärkt val för den som söker ett effektivt och pålitligt ljus av hög kvalitet. Med sin balanserade ljusfördelning och neutrala färgtemperatur är den det perfekta tillägget till varje modern inredning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka3600 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8026.000 timer
Dimensioner
Höjd34 mm.
Bredd595 mm.
Djup595 mm.
MaterialALUMINIUM, PS
Effekt och spänning
Effekt36W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy