Noctis Max 120W strålkastare
Neutral Vit, 230V, 85°, IP65, 357x262x30 mm, Grå

Spectrum Spectrum

22159-0

New product

Noctis Max 120W strålkastare - Neutral Vit, 230V, 85°, IP65, 357x262x30 mm, Grå Spectrum Expandera

kr 784,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Produktbeskrivning

Noctis Max 120W strålkastare i Neutral Vit är en kraftfull och pålitlig belysningslösning för utomhusbruk. Med en effekt på 150W ger denna strålkastare ett starkt och jämnt ljus som täcker en bred spridning på 85 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt över området.

Specifikationer:

  • Effekt: 150W
  • Anslutning: 230V
  • Spridning: 85 grader
  • IP-klass: IP65 (tål vattenstänk och regn)
  • Mått: 357x262x30 mm
  • Färg: Grå
  • Garanti: 5 års fabriksgaranti

Denna strålkastare är designad för att klara av tuffa väderförhållanden och kan användas både inomhus och utomhus. Genom att den har integrerad ljuskälla behöver du inte tänka på att köpa och byta ljuskälla separat, vilket gör den till en bekväm och kostnadseffektiv lösning för belysning.

Noctis Max 120W strålkastare är enkel att montera och installera och ger dig ett starkt och pålitligt ljus där du behöver det som mest. Oavsett om det är för belysning av trädgården, garageuppfarten eller entrén till ditt hem, så kommer denna strålkastare att leverera pålitlig belysning under lång tid.


Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Spridning85 grader
Dimensioner
MaterialAluminium
Effekt och spänning
Effekt150W
Spänning230V
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy