Luna 4W svart upp/ner vägglampa, CCT
3 ljusfärger, IP54 utomhus, 230V, inkl. ljuskälla

Spectrum Spectrum

New product

Luna 4W svart upp/ner vägglampa, CCT - 3 ljusfärger, IP54 utomhus, 230V, inkl. ljuskälla Spectrum Expandera

Upplev den eleganta Luna 4W svart upp/ned vägglampa, som kombinerar stilfull design med mångsidiga belysningsmöjligheter, perfekt för att skapa rätt stämning utomhus.

  • Upp/ned belysning: Skapa en dramatisk effekt med ljus som både lyser upp och ner, och framhäv arkitektoniska detaljer på ditt hem.
  • Tre ljusfärger: Välj mellan tre olika ljusfärger - varm(3000K), neutral(4000K) och kall(6000K) vit - för att anpassa stämningen efter ditt önskemål.
  • IP54 klassificering: Designad för att motstå hårda väderförhållanden, vilket säkerställer långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda.
  • Inkluderad ljuskälla: Kommer med en inbyggd ljuskälla, så att du omedelbart kan njuta av dina nya utomhuslampor utan extra besvär.
  • 230V anslutning: Enkel installation med standard 230V anslutning, vilket gör den idealisk för de flesta utomhusmiljöer.
  • Stilfull svart design: Den tidlösa svarta designen tillför en modern touch och passar bra till varje byggnadsstil.

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Inte dimbar

kr 196,00

inkl. moms.

I lager.


Elegant och Funktionell Vägglampa för Utomhusbruk

Denna stilrena vägglampa är designad för att både lysa upp och dekorera din utomhusmiljö. Luna 4W svart upp/ner vägglampa kombinerar estetik med funktionalitet, vilket gör den till ett perfekt tillskott på fasader eller trädgårdsmurar.

Utmärkt Ljusprestanda

Med en effekt på 4W och en anslutning på 230V, erbjuder denna lampa en konsekvent ljusstyrka på 300 lm. Ljuset projiceras i en 45 graders fokuserad stråle, vilket säkerställer ett kontrollerat och riktat ljusflöde.

Anpassningsbar Ljusfärg

En unik funktion hos denna lampa är möjligheten att välja mellan tre olika ljusfärger. Oavsett om du vill ha ett varmare ljus för en mysig atmosfär eller ett kallare ljus för praktisk belysning, kan denna lampa anpassas efter dina specifika behov.

Enastående Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 90-95, ger denna vägglampa en extra hög ljuskvalitet. Det innebär att ljuset livligt och naturligt framhäver alla färger i dess omgivning. Denna egenskap gör att lampan är lämplig för de flesta behov och miljöer.

Robust och Väderbeständig

Luna-vägglampan har en klassificering på IP54, vilket innebär att den tål både fuktig luft och vattenstänk. Detta gör den idealisk för utomhusbruk där den kan motstå varierande väderförhållanden.

Kompakt Design

Med dimensioner på 100 x 110 x 40 mm är denna lampa designad för att vara diskret men samtidigt stilren. Dess kompakta form gör den lättplacerad på olika typer av fasader utan att kompromissa på ljusstyrkan.

Integrerad Ljuskälla

Lampan levereras med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du slipper krånglet med att installera separata glödlampor. Detta bidrar till enkel installation och underhåll.

Fördelar:
  • Effektivt ljus med endast 4W förbrukning.
  • Tre justerbara ljusfärger för varierande behov.
  • IP54-klassificering – tål fukt och vattenstänk.
  • RA-värde på 90-95 för extremt hög ljuskvalitet.
  • Kompakt design för enkel installation.

Sammanfattningsvis kombinerar denna vägglampa både stil och funktion med sina flexibla ljusinställningar och hållbara design. Perfekt för att lysa upp din utomhusmiljö utan att kompromissa på utseende eller funktion.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Ljusstyrka300 lumens
Spridning45 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd110 mm.
Bredd100 mm.
Djup40 mm.
MaterialAluminium
Effekt och spänning
Effekt4W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy