NYMPHEA CITY PRO 230V 18W IP65 CCT rund 5 års garanti MV SENSOR

Spectrum Spectrum

6614-0

New product

NYMPHEA CITY PRO 230V 18W IP65 CCT rund 5 års garanti MV SENSOR Spectrum5y Expandera

kr 1.960,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Produktbeskrivning:

NYMPHEA CITY PRO 230V 18W IP65 CCT rund är en kraftfull LED-lampa som ger både effektiv belysning och långvarig användning. Med en effekt på 18W är denna lampa energisnål och kan anslutas till vanlig 230V ström.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 1800 lm och en spridning på 120 grader, ger denna lampa en jämn och brett ljusfördelning. Det höga RA-värdet på 80-85 säkerställer att ljuset är av hög kvalitet och visar färgerna på ett naturligt sätt.

Långvarig användning: Med en fabriksgaranti på 5 år och en förväntad livslängd på upp till 50.000 timmar, är denna lampa pålitlig och hållbar. LED-lamporna av hög kvalitet minskar risken för falnande ljusstyrka och ger långvarig användning.

Dimensioner: Med en storlek på 330 x 79 mm passar denna lampa enkelt in i olika utrymmen och installationer.

IP65-klassificering: Med en IP65-klassificering är denna lampa lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Den tål vattenstänk och regn, vilket gör den idealisk för användning utomhus.

NYMPHEA CITY PRO 230V 18W IP65 CCT rund är en pålitlig och effektiv LED-lampa som passar för olika belysningsbehov. Med hög ljusstyrka, lång livslängd och en garanti på 5 år, är denna lampa ett pålitligt val för både privata och kommersiella miljöer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Ljusstyrka1800 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredd330 mm.
Djup79 mm.
MaterialPC
Effekt och spänning
Effekt18W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy