Albene Eco LED 18W 230V Varm Vit Gult Kabel

Spectrum Spectrum

6825-0

New product

Albene Eco LED 18W 230V Varm Vit Gult Kabel Spectrum Expandera

kr 176,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Effektivt och miljövänligt ljus med Albene Eco LED 18W 230V

Effekt: 18W

Anslutning: 230V

Ljusstyrka: 1400 lm

Spridningsvinkel: 120 grader

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder Albene Eco LED en hög ljuskvalitet som garanterar naturligt vackert ljus och visar upp alla färger på ett genuint sätt. Det är perfekt för de flesta behov.

Dimensioner: 150 x 83 mm

IP-klass: IP20 - Ej vattentät

Albene Eco LED är en pålitlig och energieffektiv lösning för belysning i ditt hem eller ditt företag. Med en effekt på 18W och en ljusstyrka på 1400 lm, ger denna LED-lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet på ett effektivt sätt. Den breda spridningsvinkeln på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket minskar skuggor och ger en behaglig belysning.

Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85, erbjuder Albene Eco LED ett naturligt ljus som är perfekt för att visa upp alla färger på ett korrekt sätt. Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller bara koppla av, så kommer denna lampa att ge dig den ljuskvalitet som behövs för dina behov.

Med sina kompakta dimensioner på 150 x 83 mm är Albene Eco LED en lättplacerad lampa som passar bra i de flesta miljöer. Dess IP20-klassning betyder att den inte är vattentät, så den är bäst lämpad för användning inomhus.

Skapa en ljus och inbjudande miljö med Albene Eco LED 18W 230V - en pålitlig och energieffektiv lösning för din belysningsbehov.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka1400 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Bredd150 mm.
Djup83 mm.
MaterialPC
Effekt och spänning
Effekt18W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy