CHLOE Slim GU11/MR11 Pendelbas 250V IP20 40x500+1m tråd, Svart, Justerbar strålvinkel, Utan ljuskälla

Spectrum Spectrum

8775-0

New product

CHLOE Slim GU11/MR11 Pendelbas 250V IP20 40x500+1m tråd, Svart, Justerbar strålvinkel, Utan ljuskälla Spectrum5y Expandera

Trevligt och enkelt pendelljus i vitt.

Lampan passar i alla delar av hemmet, men också för många offentliga platser som restauranger, butiker eller kontoret.

Lampan är enkel att installera.

Max 4W LED.

GU10-lampan måste vara Ø35mm

Mer detaljer

kr 194,00

inkl. moms.

I lager.


Exklusiv Pendelbas med Justerbar Strålvinkel

Detta är en elegans kombinerad med funktionalitet för den medvetna konsumenten. Med en svart finish och stilfull design, passar denna pendelbas perfekt i moderna interiörer där man önskar rikta ljuset med precision och stil.

Pendellängd och Anslutning
  • Hardware dimensioner: 500 x Ø40 mm
  • Trådlängd: 1 meter
  • Elektrisk anslutning: 230V

Hög Kvalitet och Lång Livslängd

Genom att integrera LED av högsta kvalitet säkerställs en lång och stabil funktionalitet. Med en drift upp till 50,000 timmar och en minimal nedgång i ljusstyrka, är denna pendel ett hållbart val för de flesta miljöer. Professionell och pålitlig driftenhet med effektiv kylning motverkar överhettning och förlänger lampans livslängd.

Funktionalitet och Flexibilitet

Med en justerbar strålvinkel får du friheten att rikta ljuset exakt där det behövs. Perfekt för arbetsstationer, kök eller konstbelysning. Vänligen observera att ljuskälla ej ingår, vilket ger möjlighet att välja ljuskälla efter eget behov och önskad ljusstyrka.

Skydd och Garanti

  • IP20-klassificering: Ej vattentät, vilket innebär att denna pendel lämpar sig bäst för inomhusbruk
  • 5 års fabriksgaranti: Säkerhet för en långvarig och problemfri användning

Välj denna pendelbas för ett moderniserat och funktionellt ljuskoncept som garanterat uppfyller stil och behov. Med sin hållbarhet, justerbarhet och eleganta design, är den en självklar komponent för varje designmedveten inredning.

Ljus
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Höjd500 mm.
Diameter40 mm.
MaterialAluminium
Effekt och spänning
Spänning230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy