FLORI Ligero 6W trädgårdslampa
svart, med spjut, 40° spridning, IP65, 230V

Spectrum Spectrum

New product

FLORI Ligero 6W trädgårdslampa - svart, med spjut, 40° spridning, IP65, 230V Spectrum Expandera

FLORI Ligero Trädgårdslampa 6W - Den perfekta belysningen för din trädgård med varm vit ljusfärg och bred ljusvinkel. Lampan kan enkelt stickas i marken med dess 145mm spetsiga fot och anslutas direkt till 230V.


  • Effektiv energiförbrukning: Endast 6W, vilket säkerställer låg energiförbrukning och besparingar på elräkningen.
  • Varm vit ljusfärg: Ger ett klart och naturligt ljus som framhäver trädgårdens skönhet utan att dominera omgivningen.
  • Hållbar och väderbeständig: IP65-certifieringen säkerställer att lampan är motståndskraftig mot damm och vatten, perfekt för utomhusbruk.
  • Kompakt design: Med en storlek på 53x77mm passar lampan diskret och stilfullt in i vilken trädgårdsinredning som helst.
  • Bred ljusvinkel: 40° spridningsvinkel ger en bra fördelning av ljus och ökar säkerheten i din trädgård.
Trädgårdslampan finns också i kall vit eller neutral vit.

Observera: Lampan levereras med ca. 16 cm 2-ledad kabel. Kom ihåg att köpa till kopplingsdosa.

Mer detaljer

Visa tillbehör (1)

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 107,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Effekt: 6W

Anslutning: 230V

Ljusstyrka: 480 lm

Ljusfokus: 40°

RA-värde: 80-85

Denna FLORI LIGERO TRÄDGÅRD 6W LED-lampa är perfekt för trädgården med sitt varmvita ljus. Med en effekt på 6W ger den starkt och kontrollerat ljus med en ljusstyrka på 480 lm och ett fokuserat ljus på 40 grader. Det innebär att ljuset är perfekt riktat och skapar en trevlig atmosfär i trädgården.

Färg på ljuset: Varmvit

Varmvit ljus är avkopplande och skapar en mysig stämning. Perfekt för trädgården där du vill koppla av och njuta av ljuset.

Dimensioner: 53x77mm

IP-klass: IP65

Med en IP-klass på IP65 är denna lampa säker att använda utomhus, den tål vattenstänk och regn, vilket gör den idealisk för trädgårdsbelysning.

Denna FLORI LIGERO TRÄDGÅRD 6W LED-lampa är en högkvalitativ produkt som garanterar en naturligt vacker ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det innebär att ljuset visar alla färger på ett genuint och vackert sätt, vilket gör det perfekt för de flesta behov.

Med en svart finish och en längd på 145mm inklusive spik, är denna trädgårdslampa både stilren och praktisk. Integrerad ljuskälla gör den enkel att installera och använda. Skapa en trevlig och ombonad atmosfär i trädgården med denna FLORI LIGERO TRÄDGÅRD 6W LED-lampa!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Kom ihåg att köpa:
- Svart rund kopplingsdosa - Till skarvning av kabel, 2-ledare, IP67 vattentät

Ljus
Ljusstyrka480 lumens
Spridning40 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Djup53 mm.
MaterialPLASTIC
Effekt och spänning
Effekt6W
Spänning230V
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy