Röd LED Strip
50m, 230V, 8mm, 7W/m

Aigostar Aigostar

23923-0

New product

Ny Röd LED Strip - 50m, 230V, 8mm, 7W/m Expandera

Uppgradera ditt hem eller din arbetsplats med vår röda LED strip, som kombinerar stilfull belysning med energieffektivitet, perfekt för alla inredningsentusiaster.

  • Långsträckta möjligheter: Med en längd på 50 meter kan du enkelt belysa stora områden utan bekymmer om sammankoppling.
  • Effektiv ljusstyrka: De kraftiga röda LED:erna ger ett skarpt och klart ljus som skapar den perfekta stämningen.
  • Energieffektiv: Med endast 7W per meter får du en ekonomisk lösning som minskar elräkningen.
  • Enkel installation: Den 8mm smala remsan är lätt att montera på nästan vilken yta som helst, vilket ger flexibilitet i design.
  • Hållbar och pålitlig: Designad för att motstå dagligt slitage för långvarig användning, perfekt för både inomhus- och utomhusbelysningsprojekt.

Mer detaljer

kr 1.076,00

inkl. moms.

I lager.


Röd LED Strip för Perfekt Belysning

Förvandla din omgivning med denna högkvalitativa röda LED-strip. Oavsett om du planerar en fest, vill skapa en mysig atmosfär hemma, eller behöver effektiv utomhusbelysning, kommer denna LED-strip att möta dina behov med stil och funktion.

Effektiv och Enkel Användning

Med en längd på 50 meter är denna LED-strip tillräckligt lång för att lysa upp stora ytor. Den kan enkelt anslutas till 230V, vilket gör installationen både smidig och problemfri. Tillägg av 7W/m ger en energieffektiv lösning utan att kompromissa med ljusets intensitet.

Jämn och Vid Spridning

En bred spridning på 120 grader säkerställer att ljuset distribueras jämnt över ytan, vilket ger ett konsekvent lysande resultat. Detta är idealiskt för miljöer där jämn ljusfördelning är avgörande.

Robust och Vattenresistent

Designad med hållbarhet i åtanke har denna LED-strip en dimension på 10.5 x 6.5 mm och är klassad som IP65. Detta innebär att den tål vattenstänk och regn, vilket gör den perfekt för användning utomhus, även under ogynnsamma väderförhållanden.

Garanti och Tillförlitlighet

För att säkerställa din långsiktiga tillfredsställelse erbjuder vi en 3 års fabriksgaranti på denna produkt. Det betyder att du kan känna dig trygg med ditt köp, veta att den är byggd för att hålla och att du har supporten du behöver om problem skulle uppstå.

Specifikationer:

  • Längd: 50 meter
  • Anslutning: 230V
  • Effekt: 7W/m
  • Spridningsvinkel: 120 grader
  • Dimensioner: 10.5 x 6.5 mm
  • Kapslingsklass: IP65
  • Garanti: 3 år

Denna röd LED-strip kombinerar hög prestanda med elegant design och hållbarhet, vilket gör den till ett självklart val för både personligt och professionellt bruk. Upplev skillnaden med en LED-strip som lyser upp varje tillfälle med kraftfull och jämn belysning.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörRød
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd6.5 mm.
Bredd10.5 mm.
Effekt och spänning
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy