Grön LED Strip 230V
8mm, 50m, 120LED/m

Aigostar Aigostar

23924-0

New product

Ny Grön LED Strip 230V - 8mm, 50m, 120LED/m Expandera

Uppgradera ditt hem eller din arbetsplats med vår grön LED strip, som kombinerar stilfull belysning med energieffektivitet, perfekt för alla inredningsentusiaster.

  • Långsträckta möjligheter: Med en längd på 50 meter kan du enkelt belysa stora områden utan bekymmer om sammankoppling.
  • Effektiv ljusstyrka: De kraftiga grönne LED:erna ger ett skarpt och klart ljus som skapar den perfekta stämningen.
  • Energieffektiv: Med endast 7W per meter får du en ekonomisk lösning som minskar elräkningen.
  • Enkel installation: Den 8mm smala remsan är lätt att montera på nästan vilken yta som helst, vilket ger flexibilitet i design.
  • Hållbar och pålitlig: Designad för att motstå dagligt slitage för långvarig användning, perfekt för både inomhus- och utomhusbelysningsprojekt.

Mer detaljer

kr 1.076,00

inkl. moms.

I lager.


Grön LED Strip för Effektfull Belysning

Upptäck en mångsidig och kraftfull belysningslösning med vår Grön LED Strip, perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Denna LED-strip ger dig möjlighet att skapa stämningsfulla miljöer med sin levande gröna färg och starka ljusstyrka.

Tekniska Egenskaper

  • Spänning: Denna LED-strip är designad för anslutning till 230V, vilket ger en stabil och kraftfull ljuseffekt.
  • Spridningsvinkel: Med en bred spridningsvinkel på 120 grader säkerställer den en jämn och effektiv ljusfördelning.
  • Garanti: Njut av en trygg användning med 3 års fabriksgaranti.
  • Dimensioner: Slimmad och enkel att installera med mått på 10.5 x 6.5 mm.
  • IP-klass: Klassificeringen IP65 innebär att strippen tål vattenstänk och regn, vilket gör den lämplig för olika klimat utomhus.

Design och Användning

Denna LED-strip är inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande, idealisk för att framhäva arkitektoniska detaljer, belysa trädgårdsgångar eller skapa en festlig stämning på terassen. Tack vare den långa längden på 50 meter ger den flexibilitet och frihet att anpassa belysningen efter behov.

Effektiv Och Kostnadsbesparande

Med en täthet av 120 LED per meter erbjuder denna strip en lysande och energieffektiv ljuskälla som skapar ett starkt intryck utan att höja energikostnaderna betydligt.

Installation

Installationen är enkel och användarvänlig tack vare dess flexibilitet och dimensioner. Anjägna endast några enkla steg för att koppla den till ett 230V uttag, och du är redo att förvandla din omgivning med en grön lyster.

Denna produkt är idealisk för dem som söker en kombination av kvalitet, hållbarhet och modernt designad belysning. Anpassa och förnya dina ljuslösningar idag med vår Grön LED Strip!


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörGrøn
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd6.5 mm.
Bredd10.5 mm.
Effekt och spänning
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy