Blå LED Strip
50m, 230V, 10mm, 7W/m

Aigostar Aigostar

23926-0

New product

Ny Blå LED Strip - 50m, 230V, 10mm, 7W/m Expandera

Uppgradera ditt hem eller din arbetsplats med vår blå LED strip, som kombinerar stilfull belysning med energieffektivitet, perfekt för alla inredningsentusiaster.

  • Långsträckta möjligheter: Med en längd på 50 meter kan du enkelt belysa stora områden utan bekymmer om sammankoppling.
  • Effektiv ljusstyrka: De kraftiga blå LED:erna ger ett skarpt och klart ljus som skapar den perfekta stämningen.
  • Energieffektiv: Med endast 7W per meter får du en ekonomisk lösning som minskar elräkningen.
  • Enkel installation: Den 8mm smala remsan är lätt att montera på nästan vilken yta som helst, vilket ger flexibilitet i design.
  • Hållbar och pålitlig: Designad för att motstå dagligt slitage för långvarig användning, perfekt för både inomhus- och utomhusbelysningsprojekt.

Mer detaljer

kr 1.090,00

inkl. moms.

Skickas inom 7-9 dagar


Förvandla dina utrymmen med stil och effektivitet

Ge dina inomhus- och utomhusmiljöer en snygg och modern belysning med vår Blå LED Strip. Denna LED-strip är designad för att leverera en enastående ljusupplevelse, både i hemmet eller i professionella miljöer.

Tekniska specifikationer och egenskaper

  • Längd: 50 meter
  • Spänning: 230V - Enkel att ansluta direkt till ditt elsystem.
  • Effekt: 7W/m - Energibesparande och effektiv.
  • Bredd: 10mm
  • Dimensioner: 13 x 6.8 mm
  • Ljusvinkel: 120 grader - Säkerställer en bred och jämn ljusfördelning.
  • Skyddsklass: IP65 - Perfekt för både inomhus och utomhusbruk, skyddar mot vattenstänk och regn.

Fördelar med Blå LED Strip

Denna LED-strip är idealisk för att skapa en modern atmosfär. Med sina flexibla dimensioner och slitstarka design är den exceptionellt lättanpassad till dina specifika belysningskrav. Oavsett om du vill markera en trädgårdsväg, lysa upp ett tak eller underlätta belysning i ett kök, ger den blåa tonen en unik stämning.

Med en bred spridning på 120 grader, säkerställer denna LED-strip en jämn belysning, vilket bidrar till en enhetlig ljusmiljö. Dess IP65-klassning innebär att du kan använda stripen utomhus utan oro för väder och fukt.

Pålitlig och hållbar konstruktion

Dra nytta av den höga kvaliteten och hållbarheten som denna produkt erbjuder. Med en fabriksgaranti på 3 år, kan du vara trygg i vissheten om att du investerar i en pålitlig och långvarig belysningslösning.

Installation och användning

Installationen av vår Blå LED Strip är både enkel och snabb. Anslut den direkt till ett 230V uttag så är du klar. Stripen är flexibel och kan enkelt böjas eller formas för att passa dina behov, vilket gör den idealisk för kreativa belysningslösningar.

Upptäck en ny nivå av belysningseffektivitet och estetisk skönhet med vår robusta och stilrena Blå LED Strip. Oavsett var du väljer att installera den, kommer den att fungera som en iögonfallande ljustillägg som framhäver din omgivning.


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- Datablad

Ljus
KulörBlå
Spridning120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd6.8 mm.
Bredd13 mm.
Effekt och spänning
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
InstruktionsmanualVisa dokumentet
DatabladVisa dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy