Spectrum 20W Teknik lampa
IP54, IK07, 230V, Rund, 4000K, PIR sensor.

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 20W Teknik lampa - IP54, IK07, 230V, Rund, 4000K, PIR sensor. Spectrum Expandera

Upplev den mångsidiga och robusta belysningslösningen med Spectrum 20W Teknik lampa, idealisk för både inomhus- och utomhusbruk.

  • Effektiv belysning: Med 20W effekt och en ljusstyrka på 4000K, får du klar och behaglig belysning.
  • Hög skyddsnivå: IP54-klassificeringen säkerställer att lampan är damm- och vattenavvisande, perfekt för krävande miljöer.
  • Slagtålig design: IK07-klassificeringen ger extra hållbarhet, så lampan tål hårdare påfrestningar.
  • Praktisk PIR-sensor: Integrerad PIR-sensor ger automatisk tänd/släck funktion, vilket sparar energi och ökar bekvämligheten.
  • Enkel installation: Fungerar på 230V och är designad för att vara lätt att montera.
  • Elegant utseende: Rund design som passar in i de flesta miljöer, både moderna och traditionella.

Mer detaljer

  • Neutral

kr 220,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Spectrum 20W Teknik lampa är en pålitlig och effektiv belysningslösning som passar perfekt både för inomhus- och utomhusbruk. Med en effekt på 20W och en ljusstyrka på 2100 lm ger den tillräckligt med ljus för att uppfylla dina behov.

Data om produkten:

Anslutning: Lampan ska anslutas till 230V för optimal prestanda. Den har en bred spridning på 120 grader för att säkerställa en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 erbjuder denna lampa en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Neutralvitt ljus ger en behaglig arbetsmiljö utan blåa eller gula toner.

Dimensioner:

Med måtten 60 x Ø220 mm passar denna lampa perfekt i de flesta utrymmen. Dess IP54-klassificering gör den tålig mot fukt och vattenstänk på framsidan.

Funktioner:

PIR-sensor: Lampan är utrustad med en PIR-sensor för automatisk tändning och avstängning baserat på rörelsedetektering.

Ljusfärg och spridning:

Lampan är tillgänglig i neutralvit färg som ger ett effektivt och behagligt ljus. Med en spridning på 120 grader kan du njuta av jämnt fördelat ljus i ditt utrymme.

Sammanfattning:

Spectrum 20W Teknik lampa är den perfekta belysningslösningen för dina behov. Med hög ljuskvalitet, effektivitet och pålitlighet kommer den att lysa upp ditt utrymme på ett sätt som passar just dig.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Ljusstyrka2100 lumens
Spridning120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd60 mm.
Diameter220 mm.
MaterialPC
Effekt och spänning
Effekt20W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy