Spectrum A65 20W LED-lampa
E27, 230V, 2400 lumens

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum A65 20W LED-lampa - E27, 230V, 2400 lumens Spectrum Expandera

Upplev utmärkt belysning med Spectrum A65 20W LED-lampa - den idealiska lösningen för ljusstyrka, effektivitet och hållbarhet.

  • Kraftfull ljusstyrka: Med hela 2400 lumen lyser denna glödlampa upp dina rum på ett imponerande sätt.
  • Låg energiförbrukning: Använder endast 20W, vilket gör den energieffektiv.
  • Standardsockel: E27-sockeln gör den kompatibel med de flesta lampsockel och passar alla lampor med E27-sockel.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 110,00

inkl. moms.

I lager.


Spectrum A65 20W LED-lampa

För de som söker en energieffektiv och kraftfull LED-lampa, är denna produkt ett utmärkt val. Med 20W effekt och en E27-sockel, passar lampan utmärkt i de flesta standardlampor och armaturer.

Denna LED-lampa designas för att anslutas till 230V strömspänning, vilket gör den enkel att installera i ditt hem. En imponerande ljusstyrka på 2400 lumen säkerställer att ditt utrymme belyses briljant, och den breda spridningen på 160 grader garanterar en jämn fördelning av ljuset över hela rummet.

En annan framstående egenskap är lampans högkvalitativa ljus. Med ett RA-värde på 80-85, ger den ett naturligt vackert ljus som fångar färgernas riktiga karaktär. Detta gör lampan idealisk för en mängd olika behov, från arbetsbelysning till dekoration.

Varmvitt ljus

Spectrum A65 LED-lampan erbjuder ett varmvitt ljus på 3000K, vilket ger ett avkopplande sken som skapar en inbjudande och trevlig atmosfär. Denna färgtemperatur passar perfekt för vardagsrum, sovrum eller andra platser där du önskar en mer hemtrevlig känsla.

Design och funktionalitet

  • Dimensioner: 132 x 60 mm
  • IP-klassning: IP20 - Ej vattentät, vilket gör den mer lämplig för torra utrymmen inomhus.

Med dessa dimensioner och design spelar lampan in som en stilren och diskret ljuskälla, perfekt för både moderna och traditionella inredningar.

Sammanfattningsvis är Spectrum A65 20W LED-lampa ett smart val för den medvetne konsumenten som värdesätter både ljusstyrka och energieffektivitet utan att kompromissa på kvaliteten av ljuset.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka2400 lumens
Spridning160 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Bredd132 mm.
Djup60 mm.
Effekt och spänning
Effekt20W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy