6W LED kronljus
C37, 160 grader, 230V, E27

Spectrum Spectrum

New product

6W LED kronljus - C37, 160 grader, 230V, E27 Spectrum Expandera

Upplev en perfekt blandning av effektivitet och elegans med 6W LED-ljuskälla från Spectrum. Denna ljuskälla skapar en behaglig och varm atmosfär i ditt hem samtidigt som den sparar energi.

  • Energibesparande: Med endast 6W förbrukning levererar denna LED-ljuskälla samma ljusstyrka som en traditionell 40W glödlampa, vilket innebär betydande besparingar på din elräkning.
  • Standard E27 sockel: Passar perfekt i de flesta lampor och armaturer med en vanlig skruvsockel.
  • Omedelbar tändning: Full ljusstyrka direkt utan uppvärmningstid.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 18,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och Mångsidig LED-lampa för Alla Tillfällen

Uppgradera din belysning med denna 6W LED kronljus som är designad för att passa i de flesta hem och arbetsplatser. Med en standard E27-sockel och behov av 230V ström, är denna LED-lampa enkel att installera och använda i befintliga armaturer.

Ljusstyrka och Fördelning

Den erbjuder en ljusstyrka på 560 lumen och en bred spridningsvinkel på 160 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i hela rummet. Oavsett om det är i ett vardagsrum eller på ett kontorsutrymme, kommer detta ljus att ge det ljus du behöver.

Hög Ljuskvalitet

Njut av hög ljuskvalitet med ett RA-värde mellan 80-85, vilket garanterar ett naturligt och vackert ljus som genuint visar alla färger. Denna ljuskvalitet räcker för de flesta behov, oavsett om det gäller läsning, arbete eller avkoppling.

Val av Färger

Välj ljusfärg som passar ditt utrymme och syfte bäst med tre olika alternativ:

  • Varmvit (3000K) - Ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig och mysig atmosfär.
  • Neutralvit (4000K) - Perfekt för arbetsmiljöer, detta ljus är utan blåa eller gula toner och framhäver naturligt upplysta produkter.
  • Kallvitt (6000K) - Ett svalt ljus som är idealiskt för speciella tillämpningar som lackering, akvarier och dekorationer.

Kompakt och Praktisk Design

Med dimensionerna 100 x 37 mm, passar denna LED-lampa perfekt i en rad olika armaturer och lampor utan att ta upp onödig plats. Dess kompakta design gör den möjlig att användas i både moderna och traditionella utrymmen.

Sammanfattningsvis, är detta 6W LED kronljus med E27 sockel ett utmärkt val för den som söker effektivitet och flexibilitet i sin belysning, samtidigt som den erbjuder anpassningsbara ljusfärger för olika behov och miljöer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Datablad

Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka560 lumens
Spridning160 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Bredd100 mm.
Djup37 mm.
Effekt och spänning
Effekt6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.
Dokumentation
DatabladVisa dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy