ZigBee RGBCW Controller
12/24V

Light Solutions

21932-0

New product

ZigBee RGBCW Controller - 12/24V Expandera

Denna ZigBee RGBCW -styrenhet är den perfekta lösningen för att göra din LED -band smart och integrerad med ditt Philips Hue -system. Det kan enkelt styra alla typer av LED -band som körs på både 12V och 24V, och det kan anslutas direkt till ditt Hue -system genom att helt enkelt söka efter nya glödlampor.

Styrenheten kan göra både enkelfärgade LED -band och RGBCW LED -band smarta och kan hantera vad som helst däremellan. Detta gör det extremt mångsidigt och lämpligt för alla typer av LED -installation.

Med en total hanteringskapacitet på upp till 6A är denna styrenhet lämplig för de flesta installationer. Den kan komma ihåg inställningarna även när strömmen avbryts, vilket innebär att den alltid startar på samma plats som den var inställd.

En av fördelarna med denna styrenhet är att den kan styra ditt normala LED -band tillsammans med resten av ditt Philips Hue -system från samma app. Detta ger dig full kontroll över hela belysningssystemet från en praktisk plats.

Det är emellertid viktigt att notera att eftersom detta är en tredje -party -produkt för Philips Hue, kan framtida stöd inte garanteras eftersom Philips Hue kan ändra villkoren för tredje party -produkter. Det är också värt att nämna att denna controller inte stöder Apple HomeKit.

Den lilla storleken på styrenheten gör det enkelt att lagra sig utan att gå utöver kvaliteten. Detta innebär att det inte kommer att fylla mycket utrymme och det kommer att vara enkelt att installera i någon miljö.

Sammantaget erbjuder denna ZigBee RGBCW -controller en praktisk och effektiv lösning för att göra din LED -band smart och integrerad med ditt Philips Hue -system. Med sin mångsidighet, tillförlitlighet och lätt integration är det ett idealiskt val för alla som vill utöka sitt smarta hembelysningssystem.

Mer detaljer

kr 307,00

inkl. moms.

Skickas inom 3-5 dagar


IP20 - Ej vattentät.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy