Mini ZigBee Triac Dimmer
200W, Tryckdämp

Light Solutions

21933-0

New product

Mini ZigBee Triac Dimmer - 200W, Tryckdämp Expandera

Med Tiac Dimmer har du möjlighet att integrera dina befintliga LED -ljuskällor med din Philips Hue Bridge och därmed servera dem med alla dina andra nyansprodukter. Dimmeren är utformad för att vara så liten att den lätt kan förvaras i en taklåda eller rosett.

Denna smarta dimmer är kompatibel med Philips Hue, och den har till och med byggt på dämpning med fjädertrycket, vilket gör det möjligt att använda det med en vanlig fjäderkontakt eller normal LK -kontakt med våren.

Mini Zigbee Triac Dimmer arbetar med alla dimbara LED -ljuskällor så att du kan använda dem med andra nyljuskällor. Detta gör det idealiskt för att hantera delar av inbyggd plats eller päron som inte kommer från Hue-serien. Dessutom kommer Dimmer minns den senaste ljusinställningen i strömavbrott, vilket gjorde det enkelt att bevara önskade inställningar.

Det är emellertid viktigt att notera att vi inte kan garantera stöd för alla dimbara LED -glödlampor, så det rekommenderas att välja kända märken som. Hilux- eller Philips -glödlampor för att säkerställa optimal kompatibilitet. Denna produkt är en tredje partiutveckling och därför kan framtida stöd för produkten inte garanteras eftersom Philips kan ändra villkoren för att stödja tredje partprodukter.

I slutändan dimmer dig denna triac för att utöka din Philips Hue -installation och anpassa den till dina befintliga ljuskällor. Med sin kompakta storlek och bred kompatibilitet med dimbara LED -glödlampor är det ett praktiskt tillägg till alla smarta heminstallationer.

Mer detaljer

kr 614,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


IP20 - Ej vattentät.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy