Mini ZigBee Dubbelbrytare
2 x 390W

Light Solutions

21935-0

New product

Mini ZigBee Dubbelbrytare - 2 x 390W Expandera

Mini Zigbee Switch är den perfekta lösningen för att styra dina ljuskällor på ett smart och effektivt sätt. Med denna avancerade switch kan du enkelt slå på och av alla ljuskällor var du än är.

Denna speciella switch är utrustad med den senaste "Zigbee Technology", som också används i populära system som Philips Hue. Detta gör att omkopplaren kan kommunicera trådlöst och smidigt med andra enheter så att du kan hantera dina ljuskällor på ett mer praktiskt och intelligent sätt.

En av de fantastiska funktionerna i denna Mini Zigbee -switch är att den har två reläer byggda -in. Detta innebär att du kan kontrollera upp till två olika ljuskällor eller lampor med den här enheten. Detta gör det ännu enklare att skapa den perfekta belysningen på ditt hem eller arbetsplats.

Den kompakta designen av denna mini -zigbee -switch innebär att den passar perfekt i en PL -taklåda. Detta gör det enkelt att installera och integrera den här smarta enheten i ditt befintliga hem- eller kontorsbelysningssystem.

En annan fördel med denna Mini Zigbee -switch är att den enkelt kan anslutas till Philips Hue -systemet. När den är ansluten kommer den att dyka upp som två separata på/av ljuskällor i Philips Hue -appen. Detta gör det enkelt att kontrollera och anpassa belysningen i ditt hem direkt från din smartphone eller surfplatta.

Med denna Mini Zigbee -switch kan du njuta av den ultimata flexibiliteten och bekvämligheten när det gäller att hantera dina ljuskällor. Oavsett om du vill skapa atmosfärisk belysning i vardagsrummet eller kontrollera ljuset på kontoret, avancerar detta dig möjligheten att göra det på ett smart och enkelt sätt.

Så om du letar efter en pålitlig och avancerad lösning för att styra dina ljuskällor, är mini zigbee switch det perfekta valet för dig. Med sin avancerade teknik och användarvänliga design kommer det definitivt att göra din belysningskontroll mer effektiv och intuitiv.

Mer detaljer

kr 768,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


IP20 - Ej vattentät.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy