HiluX Zigbee DIN-skena dimmer
250w

Light Solutions

21936-0

New product

HiluX Zigbee DIN-skena dimmer - 250w Expandera

Denna zigbee -dimmer är en smart och praktisk lösning om du vill dimmy normala ljuskällor via Zigbee -teknik. Med denna dimmer kan du enkelt installera den i ditt elektriska kort, vilket gör det till en integrerad del av ditt hembelysningssystem.

Med möjligheten till både manuell kontroll via ratten och fjärrkontrollen via Zigbee kan du anpassa ljusstyrkan efter behov och humör. Till exempel om du Om Philips Hue har, kan du integrera denna dimmer direkt med ditt nyanssystem och enkelt styra ljuset via din smartphone eller surfplatta.

Den kompakta storleken på dimmeren innebär att den bara fyller en modul i ditt elektriska kort och den passar direkt på en dinskena. Det gör installationen både enkel och rymdsparande. Dessutom kan den också dimmas med pushdämpning via en fjäderkontakt om så önskas.

Om du vill lägga till en trådlös tryckknapp för att styra dimmeren i ditt hem rekommenderas det att använda Lightbee Zigbee -trycket. Detta gör att du kan ha ett intuitivt och flexibelt system för att kontrollera ljuset i dina utrymmen.

Med ZigBee -teknik kan du skapa ett smart hembelysningssystem som är lätt att anpassa och kontrollera efter dina behov. Du kan skapa olika ljusscenarier, anpassa ljusstyrkan och skapa rätt atmosfär i ditt hem. Med denna Zigbee Dimmer har du alla alternativ för att integrera det i ditt smarta hembelysningssystem och skapa rätt atmosfär i ditt utrymme.

Sammantaget är denna Zigbee -dimmer en praktisk och funktionell lösning som ger dig flexibilitet och kontroll över din belysning. Med sin lätta installation, kompakt storlek och möjligheten till fjärrkontroll är det ett idealiskt val för alla som vill skapa ett smart och effektivt belysningssystem hemma.

Mer detaljer

kr 768,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


IP20 - Ej vattentät.
Dimensioner
MaterialABS
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy