Zigbee Dimmer För Ledning
Svart

Light Solutions

21946-0

New product

Zigbee Dimmer För Ledning - Svart Expandera

Denna smarta dimmer är den perfekta lösningen om du vill styra dina normala dimbara LED -glödlampor via Philips Hue -systemet. Med denna dimmer kan du enkelt göra dina befintliga LED -glödlampor kompatibla med Philips Hue så att du kan kontrollera dem med dina andra hattprodukter.

Dimmeren kan hantera upp till 50W LED -lampor (motsvarande 100W halogen), vilket gör att du kan skapa rätt humör i rummet, oavsett vilka glödlampor du har lagt i dina lampor. Det kan anslutas direkt till Philips Hue -systemet och finns som en glödlampa i appen, vilket gör det enkelt att integrera det i din befintliga installation. Detta innebär att du kan styra dina normala LED -glödlampor lika enkelt som dina andra nyansprodukter.

Dimmeren kan monteras direkt på lampans sladd, och den kan styras antingen via Zigbee genom t.ex. Philips hue, eller direkt via själva svängknappen på själva enheten. Den diskreta storleken gör det enkelt att placera den var som helst utan att det skadar det estetiska uttrycket.

Vid avbrottet i strömmen kommer dimmeren ihåg den sist valda inställningen så att den börjar på samma nivå när strömmen är påslagen igen. Detta gör det enkelt att få det att ställa in exakt som du vill, utan att behöva justera det varje gång det tänds.

Det är viktigt att vara medveten om att eftersom den här produkten är en tredje parts lösning för Philips Hue, kan det inte garanteras att det kommer att stödja framtida uppdateringar från Philips Hue. Dessutom bör det nämnas att denna produkt inte stöder Apple HomeKit.

Sammantaget är denna dimmer en smart och enkel lösning som gör att du kan integrera dina normala LED -glödlampor i ditt Philips Hue -system. Med möjligheten att styra upp till 50W LED -lampor, kom ihåg inställningarna för strömavbrott och den diskreta storleken är denna dimmer ett lysande tillägg till din smarthome.

Mer detaljer

kr 460,00

inkl. moms.

I lager.


IP20 - Ej vattentät.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy