Zigbee Dimmer Till Ledning
Fotkontakt, Svart

Light Solutions

21948-0

New product

Zigbee Dimmer Till Ledning - Fotkontakt, Svart Expandera

Med denna geniala dimmer kan du nu göra alla dina normala dimbara LED -glödlampor redo för kontroll via Philips Hue -systemet. Dimmeren låter dig ansluta upp till 100W på den så att du kan dimma ljuset exakt som du vill.

Dimmeren är utformad för att anslutas direkt till ditt Philips Hue -system och kan hittas som ett päron i appen. Detta innebär att du nu kan styra dina normala LED -glödlampor tillsammans med alla dina andra Philips Hue -produkter. Det ger dig ännu större flexibilitet och möjligheten att skapa exakt den ljusmiljö du vill ha.

Denna dimmer kan lätt sättas in i lampans sladd och kan styras via Zigbee genom t.ex. Philips Hue. Produkten kan också användas direkt med knappen på enheten. Detta innebär att du har möjlighet att justera ljuset exakt som du vill, antingen via appen eller direkt på enheten.

En av fördelarna med denna dimmer är att den kan monteras direkt på sladden, vilket gör den mycket diskret. Därför kommer det inte att förringa det estetiska uttrycket i ditt hem, utan gör att du helt enkelt kan ha full kontroll över ljuset.

Produkten kommer också ihåg sin inställning när man stänger av strömmen, vilket innebär att den startar på samma plats genom tändning. Detta ger dig en bekväm och problemfri upplevelse varje gång du behöver justera ljuset.

Det är emellertid viktigt att vara medveten om att eftersom detta är en tredje parts produkt för Philips Hue, kan framtida stöd för Philips Hue inte garanteras. Detta beror på att Philips kan ändra villkoren för tredjepartsprodukter. Dessutom bör det nämnas att denna dimmer inte stöder Apple HomeKit.

Sammantaget är denna dimmer ett lysande tillägg till ditt Philips Hue -system eftersom det gör att du kan integrera dina normala LED -glödlampor och ha full kontroll över ljuset i ditt hem. Med denna dimmer kan du skapa exakt den önskade ljusmiljön, och med möjligheten att dämpa upp till 100W finns det gott om flexibilitet och möjligheter att skapa den perfekta belysningen.

Mer detaljer

kr 460,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


IP20 - Ej vattentät.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy