Gledopto RGB+CCT touch fjärrkontroll
8 zoner, batteri

22175-0

New product

Gledopto RGB+CCT touch fjärrkontroll - 8 zoner, batteri Expandera

Upplev den ultimata flexibiliteten och kontrollen med Gledopto 8 zone RGB+CCT touch-fjärrkontrollen - designad för att ge dig en sömlös ljusupplevelse i upp till 8 zoner utan behov av ett Zigbee-hub.

  • Kompatibel med Gledopto Pro-produkter: Inget extra nav behövs, vilket säkerställer enkel installation och installation.
  • 8-zonskontroll: Dela upp ditt ljus i upp till 8 olika ljuszoner som kan styras individuellt för total flexibilitet.
  • Intuitivt pekgränssnitt: Användarvänlig pekmanövrering gör det enkelt att justera ljusstyrka, färgtemperatur och RGB-färger med ett enda drag.
  • Batteridriven: Trådlös frihet utan sladdar, vilket gör det bekvämt att placera fjärrkontrollen var som helst i ditt hem.

Mer detaljer

kr 256,00

inkl. moms.

I lager.



LEDlife rWave
Denna produkt är en del av rWave-serien. En komplett serie av dimmers, kontrollers och fjärrkontroller som alla arbetar samman trådlöst. Den perfekta lösningen för det trådlösa hemmet.
rWave-tekniken kräver inte Wifi, hubbar eller annan central kontroll - alla enheter kopplas samman automatiskt via mesh-nätverk.
Styr 12V, 24V, 230V och dimning, CCT, RGB - allt med samma fjärrkontroll.
Se hela sortimentet här.


Dimensioner: 53 x 18 x 157 mm.
Dimensioner
Höjd18 mm.
Bredd53 mm.
Djup157 mm.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy